Team building - Zlatnik Event Center Team building - Zlatnik Event Center

Event Centar Zlatnik

Fruškogorski
Team Building

Kreativnost je pogonsko gorivo za realizaciju team buildinga. Nakon jednodnevnog ili dvodnevnog „Team Buildinga“, zaposleni će pomagati jedni drugima pri pronalaženju rešenja, odnosno funkcionisaće kao dobro povezan ili koordiniran tim.

Rezervacije: 060/4477-230

Nikola Simić

Odlična organizacija

Jun 15, 2018

Odlična organizacija i posvećenost pri svakom našem dodatnom zahtevu

Nikola Simić

Team Building

  • Share:

Najprodavaniji TEAM BUILDING paketi u Srbiji

Stvorite uspešan i funkcionalan tim

Osnažite i motivišite timski rad

Indoor i Outdoor aktivnosti

Izaberite paket koji vam odgovara

Lokacija - FRUŠKA GORA

Obilazak manastira

Učesnici obilaze tri najznačajnija fruškogorska manastira. U prilici su da se direktno upoznaju sa istorijom, kulturom i freskoslikarstvom manastira. Takođe, prilikom posete zadužbina poslednje srpske despotske porodice Brankovića, moguće je kupiti i organske proizvode od lekovitih fruškogroskih biljaka proizvedenim u manastirima.

Fruškogorska Škola Vina

U autentičnom ambijentu najsavremenije fruškogorske vinarije, učesnicima je na raspolaganju škola vina koju vodi sertifikovan somelijer i predavač Udruženja somelijera Vojvodine. Idealna prilika da saznate sve o vinima, načinu služenja vina, uparivanju sa hranom. Nakon završene obuke svaki polaznik dobija diplomu. Cena obuke uključuje obilazak vinarije i ručak u vinariji.

Vinski put Fruške gore

Učesnicima je na raspolaganju obilazak tri fruškogorske vinarije i degustacija više etiketa. Kroz zanimljive priče domaćina saznaćete sve o porodičnim vinarijama, sortama vinove loze koje uzgajaju, ali i imati jedinstvenu priliku da obiđete vinariju i na taj način saznate sve o samom procesu proizvodnje vina. U vinarijama je moguće organizovati ručak ili večeru uz tamburaše.

Fruškogorski džip avantura

Doživite uzbudljivu vožnju visokopodnim džipovima kroz nepristupačne staze i upoznajte netaknutu stranu Fruške gore. Adrenalinska vožnja džipovima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tokom vožnje bićete u prilici da upoznate najpopularnije fruškogorske vidikovce, ali i prođete manje poznatim trasama. Postoji mogučnost da sami organizujete rutu vožnje.

Plovidba kanuima

Upoznajte najmoćniju evropsku reku Dunav plovidbom kanuima iz Novog Sada. Uz dobru muziku i osveženje, bićete u prilici da uživate u razgledanju Fruške gore, Petrovaradinske tvrđave i Novog sada sa talasa ove plave reke. Takođe, postoji mogućnost ukrcavanja u Sremskim Karlovacima uz obilazak specijalnog rezervata prirode Krčedinske Ade.

Veče uz tamburaše u etno restoranu

Opustite se u tradicionalnom sremskom restoranu u srcu Fruške gore uz najbolja fruškogorska vina, ukusnu domaću hranu i pesmu tamburaša. Ljubazni domaćini učine sve da vaše veče učine nezaboravnim!

OUTDOOR TEAM BUILDING IGRE

Orijentiring u prirodi

Ekipa se deli u nekoliko timova u zavisnosti od broja učesnika. Svaka ekipa dobija mapu sa zadatim putanjama koje moraju da pređu i stignu na mesto polaska.

Igre bez granica

U zavisnosti od vremenskih prilika učesnicima je na raspolaganju mnoštvo zanimljivih igara. Većinu igara moguće je organizovati i u zatvorenom prostoru.

Organizovanje timskog kuvanja

U ovoj aktivnosti mogu učestvovati svi, bez obzira na godine i fizičku spremnost jer ne iziskuje fizičke napore, kao što je to slučaj sa nekim tim bilding aktivnostima.

Staza zdravlja

Rekreativna šetnja fruškogroskim puteljcima najčešće od jednog do drugo manastira ili neke druge lokacija u zavisnosti od interesovanaj grupe.

INDOOR TEAM BUILDING IGRE

Reklamožder

Definitivno jedna od najpopularnijih timskih aktivnosti. Ekipa se deli u nekoliko timova. Svaki tim dobija po jedan predmet koji treba da posluži kao inspiracija za reklamu. Učesnici su dužni da osmisle tekst reklame kao i samu radnju. Svaka ekipa svoju reklamu snima mobilnim telefonom nakon čega se snimci emituju na video bimu i bira pobednik.

Igra sa balonima

Takmičari se dele u dve ekipe. Između takmičara se nalazi balon, između grudi i leđa dva takmičara i tako, praveći vozić ekipa treba da stigne od starta do cilja. Gubitak balona znači gubitak jednog takmičara. Štopuje se vreme i  pobednik je ekipa koja do starta dođe sa najviše takmičara.

Nadvlačenje konopca

Igra se sastoji od toga da svaka grupa, sa članovima poređanim jedan iza drugog, uhvati jedan konopac i u datom trenutku počne da ga vuče svaka prema sebi. Pobednička grupa je ona koja uspe da prevuče konopac na svoju stranu.

Kuglanje

Za vas obezbeđujemo usluge profesionalne kuglane kao i zakup termina.

Trka džakovima

Takmičar ulazi u džak i skakuće do sledećeg takmičara, predaje štafetu dodirom ruke i skida džak, sledeći takmičar ulazi u džak i nastavlja takmičenje. Igra se završava kad svi takmičari izvrše zadatak.

Karaoke

Ušesnici se takmiče u pevanju. Ekipe se dele na par nakon čega se iz svake bira član žirija koji bira pobednički tim.

IZVEDI TIM IZ KANCELARIJE

Zainteresovani ste? Rezervacije putem telefona 064/6707-147

POŠALJITE UPIT